braziliegroep2010.reismee.nl

Fotoseries

Hieronder vind je een overzicht van alle fotoseries.

foto`s laatste week

foto`s christus beeld

Op een hoge rotspunt boven de Braziliaanse stad Rio de Janeiro staat het 38 meter hoge Christusbeeld. Het monumentale beeld van Christus de Verlosser, die zijn armen spreidt, symboliseert voor christenen de belofte van verlossing en tegelijk de openheid van Rio de Janeiro tegenover zijn bezoekers. Het beeld staat op de 710 meter hoge Corcovado rots, vanwaar men een schitterend uitzicht heeft over de stad en de oceaan. In 1855 ontstond het idee voor de plaatsing van het beeld. De katholieke priester Pedro Maria Boss vroeg koningin Isabel om het project te financieren, wat zijn uiteindelijk niet gedaan heeft. Pas in 1921 werden de plannen weer uit de kast gehaald en tijdens de nationale monumentenweek (Semana do Monumento) werd geld ingezameld om het beeld te laten vervaardigen. Het beeld zou zodoende nog op tijd geplaatst kunnen worden om het honderdjarig bestaan van een onafhankelijk Brazilië, in 1922, te gedenken. De bouw van het Christusbeeld begon echter pas in 1926 en kwam vijf jaar later gereed.

Werken aan het schooltje in Pedra Lisa

Weer mooei blauw met schilderingen van de Groep !

klussen in de zon

nieuwe foto's Brazilie groep

zie hier onze selectie uit wel meer dan 1000 foto's

eerste week Brazilie groep

uitzwaaien bij Zuster Regina in Voorschoten

Een geweldige avond met elkaar, bij Zuster Regina en haar Collega`s in Huize Bijdorp , verhaal volgt

wij gaan ook mee!!!!

Eline, Coby, Dilek en mw. Vroegop: Heel erg bedankt voor de knuffels voor Brazilie!

laatste actie Rommelmarkt Gouda

BAZAR BIZAR IS HOT

Beste mensen, De markt wat weer super leuk. We hebben niet veel verkocht, ongeveer 100 euro. Maar voor mij geldt.... elke euro telt. Om negen uur zijn Marlies, Nel en ik op de plaats van bestemming. Eerst ergens koffie gedronken. Toen de markt opgezet. De zon scheen al heerlijk. Later kwam Ria T op de fiets en is ook de hele dag gebeleven. Heel leuk was dat Marijke, dochter en schoonzoon een kijkje kwamen nemen op de markt. Ook Ria en Siem kwamen langs. De markt was geanimeerd druk en er was veel muziek. Om half zeven zat alles weer in de auto. Al met al een leuke en hele gezellige dag. Cora Smits

LAURENS MIDZOMER LOOP VOOR BRAZILIË

De Laurens Midzomerloop die op 21 juni jl. plaatsvond vanaf De Hofstee heeft een mooi sponsorbedrag opgeleverd. Er werd tijdens de loop een bedrag van 2210 euro opgehaald. Met het bedrag dat op het actie rekeningnummer is gestort, komt dit op een totaalbedrag van 2645,70 euro. De gehele opbrengst komt ten goede van een project voor straatkinderen in Brazilië. Van de 70 deelnemers heeft een kleine ploeg hard gelopen. Verder waren er veel wandelaars en begeleiders van mensen in een rolstoel.

foto`s en films de Laurens Midzomer Loop voor Brazilië

Het feest! 12 Juni "een Hart voor een Kind"

Mont Martre Woensdag 2 Juni

sponsoren en acties feest

Andre Bahia Feyenoord T-shirt op de Veiling!

Boekenmarkt 28 Mei in Zevenkamp

22 mei dag Brazilië Groep 2010

Samenvatting Teamdag Braziliëgroep 2010: Verdwalen op een mini eiland, Verzinnen wat je van een vissenskelet kan knutselen (Speldje eraan lijmen: broche!) Getuige zijn van een werpende Schotse “Hooglander”: voorpoten eerst! Consequent Kees Siem noemen, (Cora) Onderdelen van je lijf laten verbranden Kabouters spotten Zin krijgen in t strand van Rio Verzinnen hoe we gaan slapen op de Sítio in Pequeri Genieten! Margriet Stasse

Foto`s Pinkstermarkt Gouda

koninginnedag 2010 in GOUDA, MOORDRECHT & ROTTERDAM

3 x de verkoop van veel, heel veel rommel .

Rommelmarkt in Gouda!

Zaterdag 10 april stonden Marlies, Marijke, Ria van Bueren, Cees, Jopie en Cora op de markt in Gouda. Van 10.00 uur tot 12.00 uur mochten zij weer zo veel mogelijk spulletjes aan de man brengen.

Foto's van de markt in Gouda op 13 februari 2010

de actie Foto`s van Spinning 4 Brasil

Bedankt Frans en Tom, dat jullie dit voor ons georganiseerd hebben.

Geld Meter van De Brazilië Groep 2010 !

Hier houden we de inkomsten van de acties en donaties bij voor de Brazilië groep 2010 ! Veel klus en werk geld voor ons werk in Brazilië geheel gericht op een beter leven voor de straatkinderen van Brazilië.

Spontane donateurs op Scheveningen! Bedankt

Enkele foto's van sponsors die voor het mooie bedrag van € 121,95 hebben gezorgd. Het blijft toch wel bijzonder dat wildvreemde mensen zomaar bedragen van € 0,50 of € 1 of € 2 of soms zelfs één van € 10,00 en enkele van € 5,00 in de bus hebben gestopt!! Dit bedrag wordt opgeteld bij de andere bedragen. De totale opbrengst van de nieuwjaarsduik 2010 wordt a.s. zondag bekend gemaakt!

Nieuwjaarsduik in Scheveningen missie geslaagd!

Het was koud, zonnig, spannend en heel gezellig! De moeite waard!

kerstmarkt parochie Moordrecht/Gouderak

kerstmarkt parochie Moordrecht/Gouderak

Kerstmarkt in Moordrecht voor de straat kinderen van Brazilië

Kerstmarkt in Moordrecht !

Dit is de Brazilië groep 2010

Dit zijn wij!